ΧΩΡΟ ANAGENNISSI

Είμαστε στη διάθεσή σας να βρούμε μαζί τους ιδανικότερους τρόπους εποικοδομητικής συνεργασίας Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Διεύθυνση:
Περίθειας 3,
Αγ. Δημήτριος Αττικής
173 42
Επικοινωνία:
6977484015
— ΧΩΡΟANAGENNISSI – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή κτιρίου ενεργειακού ή μη, όπως επίσης και την ανακαίνιση ή ανακατασκευή επαγγελματικών ή οικιακών χώρων με βάση τις εκάστοτε ανάγκες.

 

Φροντίζουμε για όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες βάσει των αναγκών του κάθε κτιρίου, όπως: αποξηλώσεις, εργασίες ηλεκτρολόγου, υδραυλικού, δημιουργία νέων χώρων (γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, ινοσανίδες), χρωματισμοί-τεχνοτροπίες, διακοσμητικά στοιχεία κ.α.

Explore

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ

ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Όλα τα κτίρια χρειάζονται την ανάλογη φροντίδα-προστασία προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα οι φθορές που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου.

 

Η εταιρεία μας έχει την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να προκύψει και να την εξαλείψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (μονώσεις ταρατσών-τοιχίων, ανανέωση χρωματισμών σε τοιχία ή κιγκλιδώματα κ.α.)

Explore

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ BNB

Ανακαινίζουμε χώρους που προορίζονται για λειτουργία βραχυχρόνιας μίσθωσης με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη. Προτείνουμε οικονομικές λύσεις με στόχο το άρτιο αποτέλεσμα.

Στις υπηρεσίες μας ανήκει και η κτιριακή συντήρηση των χώρων όποτε ζητηθεί από τον πελάτη, ώστε να είναι οι χώροι έγκαιρα έτοιμοι προς εκμετάλλευση

Explore